20 Şubat 2014 Perşembe

Kardeş Payı 3.Bölüm 27 Şubat 2014 Star Tv

Kardeş Payı 3.Bölüm 27 Şubat 2014 Star Tv Fragmanı izle,Yeni Bölüm,Full izle,İzle ,Canlı izle ,Hd izle,Özet,Son Bölüm
Star Tv,Fox Tv,Show Tv,Atv,Trt 1-2-3,Kanal D,Stv ve birçok tv kanalından tüm gelişmeleri sitemiz Hayat5dakka.blogspot.com adresinde bulabileceksiniz.

Sitemiz zaman zaman yoğunluktan oluşan nedenlerden dolayı izlemek istediğiniz program açılmaya bilmektedir. İzlemek istediğiniz tv programını en iyi olarak Chrome ile izleyebilirsiniz. Dizi fragman ve filmlerle ilgili önemli anlar,ve dahası… Bulamadığınız Bölümler ve videolar varsa Google den arayabilirsiniz.
Kurt Seyit, Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. Küçüklüğünden beri babasına hayran olan Kurt Seyit, tıpkı onun gibi Çar’ın en iyi subaylarından birisi olmuştur. Ve vakti geldiği zaman da kendisine söylendiği gibibir Türk kızıyla evlenecektir. Soylu Rus bir ailenin en küçük kızı olan Şura ise babasının ölümcül bir hastalığa yakalanması sebebiyle mutsuzdur. Ablası olan Valentina ile babasını tedavi için Petrograd’a (St. Petersburg)'a götürürler. Buraya geldiklerinde Kurt Seyit’in eski silah arkadaşı Petro ve ailesinin misafiri olurlar Savaştaki bir hatası nedeniyle mesleği bırakan Petro, Kurt Seyit ile Şura'nın tanışmasına aracı olur. Ancak Petro gizliden gizliye Kurt Seyit'e düşmanlık beslemektedir. Bir davete katılan Kurt Seyit ve Şura ilk kez birbirlerini görürler.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer
Lig Tv izle, Entel, Maça, Tv, Dila, Huzur, Çalıkuşu, Fatih, Medcezir, Kaçak, Tel10, Karagul, Gün, Gün, Kasım, 5Dk, Yetiş, Saraylı, Unutma, Etki, Rota, Müge, İki, İki, Tepe, Yemek, Ara, Bigi, Magazin, Kupa, Affet, 100 Yıl, Bedel, Kara